top of page
Maxxium - Whisky Festival 2023 (Ashkan Mortezapour Photography) (30 of 125).jpg

AANBOD AAN TASTINGS

Met de kennis in huis kunnen we diverse diensten aanbieden. Denk daarbij aan een proeverij aan huis, maar ook aan presentaties voor slijterijen en schenken op whisky festivals! 

Ervaring

Door kennis opgedaan te hebben van 40+ destilleerderij bezoeken in verschillende landen kan er in korte tijd een interessante presentatie worden opgesteld, voor privé en voor particulier! 

Zo hebben we o.a. meerdere proeverijen gegeven in een huiselijke sfeer, bardienst gedraaid in the Malt Vault in Utrecht en op verschillende festivals whisky gepresenteerd.

Referenties

"Jaren geleden volgde ik een proeverij van Peter de Groot. Hij deed dit zo ongelofelijk goed en leuk dat ik helemaal geïnspireerd raakte en zelf ook meer over whisky wilde leren. Zo heb ik enorm veel geleerd over whisky via Peter. Ik ben hem daar nog steeds onwijs dankbaar voor. Peter is echt een kenner op alle fronten als het gaat om whisky. De ins en outs over distilleerderijen, het proces van het maken van whisky tot in de detail, hoe smaken tot stand komen enz. 
Zoek je een echte whisky kenner? Een echte whisky expert? Dan moet je zeker bij Peter zijn! "

 

 Melody Reekers, Brand Ambassador Highland Park BENELUX

bottom of page